Medicatie Afhaalautomaat


Staat u bij Schiebroekse apotheek  ingeschreven? Dan kunt u gebruik maken van de gratis Medicatie Afhaalautomaat. In deze automaat kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie afhalen, nadat u deze heeft aangevraagd. Staat u nog niet ingeschreven in onze apotheek? Dan kunt u zich eerst inschrijven in de apotheek (via de link) en daarna het onderstaande formulier invullen.


Wat is het?

Medicatie die u al langere tijd gebruikt, kunt u  24 uur per dag ophalen bij de Schiebroekse Apotheek via de   Medicatie  Afhaalautomaat in de deuropening van Uitweg 74, 15 meter links van de ingang van de apotheek. Hierin kunnen wij uw medicatie klaarleggen zodra u uw herhaalrecepten heeft aangevraagd.
Medicatie die u voor de eerste keer gaat gebruiken kunt u alleen in de apotheek zelf afhalen. Ook koelkastartikelen en zeer volumineuze artikelen kunnen niet in de automaat.

Hoe werkt het?

Zodra u uw recept heeft aangevraagd, wordt het door de apotheek klaargemaakt en voor u klaargelegd in de automaat. U ontvangt dan een SMS of email met het bericht dat u het kunt ophalen en een 6-cijferige code. Deze code kunt u eenvoudig intoetsen op de automaat, waarna de medicatie door de automaat wordt uitgegeven.
Zodra u het bericht heeft ontvangen, heeft u 4 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen. 24 uur voor het verstrijken van deze 4 dagen krijgt u nog een tweede SMS om u te herinneren aan het ophalen van uw medicatie.


Hoe schrijft u zich in?

    1. U vult hieronder uw gegevens in. Voor middelen die wij niet rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren, of waarvoor een eigen bijdrage geldt ontvangt u een factuur. Door verzenden van dit formulier verleent u ons toestemming voor het automatisch incasseren van uw facturen. Deze worden binnen enkele weken automatisch van uw rekening afgeschreven. Het te betalen bedrag staat in het afhaalbericht, u bent dus altijd vantevoren op de hoogte van de kosten.
    2. Klik op verzenden gegevens.