Uw medische gegevens elektronisch delen:

Geeft u toestemming voor het delen van uw medische gegevens? Dan beschikken zorgverleners snel over de juiste informatie en kunnen ze u de juiste zorg geven. 

De apotheek kan belangrijke informatie over je gezondheid delen met andere zorgaanbieders. Maar zij mogen je medische gegevens alleen bekijken als dat nodig is voor je behandeling. En alleen als jij dat goed vindt . Regel daarom je toestemming.

Via deze link https://toestemming.volgjezorg.nl/nl/registratie/toestemming-regelen/02008946  (inloggen met DigiD) komt u op de toestemmingspagina van Volgjezorg. U kunt dan direct aangeven of u wel of niet akkoord bent met het delen van de gegevens.

Op Volgjezorg kunt u ook volgen wat er met uw medische gegevens gebeurt. Welke soorten gegevens zijn er met uw toestemming gedeeld? Door welke zorgaanbieder(s) zijn ze bekeken? En wanneer? Zo weet u altijd wat er met uw medische gegevens gebeurt.

In deze corona-tijden hebben we het liefst dat u de toestemming digitaal regelt, het virus kan ook via papier worden overgedragen.

Heeft u geen DigiD? Ook dan kunt u via de link een toestemmingsformulier aanmaken. Dat kunt u dan mailen naar ons beveiligde mailadres: schiebroekseapotheek@zorgmail.nl.

Hartelijk dank voor uw medewerking!