Services

 

Inloopspreekuur:
Uw medicijnspecialist.

Als apotheek willen wij u graag extra service bieden. Wij vinden het belangrijk dat uw medicijngebruik bij ons in goede handen is.  

Op donderdagochtend tussen  09.00 en 10.00 uur kunt u voor al u vragen over uw medicatie bij de apotheker terecht. Wij kunnen u informatie geven over uw medicatie gebruik en problemen waar u tegen aan loopt bespreken. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Uiteraard kunt u  altijd een afspraak maken op een tijd die u beter schikt

Persoonlijk consult
Bij vragen over medicijnen kunt u  een afspraak maken voor een gesprek

Bezorgservice
Er zijn situaties waarin u niet naar de apotheek kunt komen. Wij bezorgen dan de geneesmiddelen gratis bij u thuis. Dit geldt natuurlijk ook voor grote pakketten verbandmiddelen, zoals incontinentiemateriaal, die u zelf moeilijk kunt meenemen. Bel ons voor 11 uur ’s morgens en het wordt dezelfde dag nog bij u thuis bezorgd.

Bezorgtijden:
Op werkdagen van 11.00 tot 18.00 uur. 

Uitleenservice
Wij hebben in de apotheek verschillende boeken met veel praktische en betrouwbare informatie. Er zij meer dan 20 titels, o.a. over hoofdpijn, diabetes, rugklachten, hartinfarct, incontinentie en ga zo maar door (voor alle titels zie: www.boekenoverziekten.nl). Deze boeken kunt u bij ons lenen. Per boek vragen we een borg van €10,00. Dit bedrag krijgt u weer terug als u het boek weer inlevert. De uitleentijd van een boek is twee weken.

Kopen
Vindt u het handiger om een boek in huis te hebben dan kunt u natuurlijk ook een boek kopen. Dit kan voor een bedrag van € 17,00 per boek. Ook zijn er van deze boeken cd-rom’s te koop (zie voor titels: www.boekenoverziekten.nl). Deze kosten € 27,00 per stuk.
Deze bevatten dezelfde informatie als de boeken. Er verschijnen steeds nieuwe titels, die misschien interessant zijn voor u. Het kan zijn dat u het boek niet kan vinden. We kunnen altijd nieuwe boeken bestellen.

Vakantie huisarts 
Is uw huisarts op vakantie en u heeft uw medicijnen weer nodig? Geen probleem! Met de huisartsen in de buurt hebben we de afspraak dat we u uw chronische medicatie voor een maand mogen meegeven. Dus bestel uw medicatie via de web-site of via herhaalreceptenlijn 010 461 04 04.

Gaat u op vakantie?
Als u op vakantie gaat, is het handig om een medicijnpaspoort mee te nemen. Hierop staan uw gegevens en de medicijnen die u gebruikt. Zo kunt u laten zien dat het uw medicijnen zijn. Ook als er iets gebeurt, kunnen artsen in het buitenland of natuurlijk in Nederland zien wat u gebruikt. Maar ook als u geen geneesmiddelen gebruikt, kan de apotheek u van dienst zijn met een advies. De apotheek kan voor u een reisapotheek samenstellen, die is toegespitst op het gebied waar u heen gaat.

Klik hier voor een reisadvies per land.

Retourmedicatie
Heeft u medicatie die u niet meer gebruikt of verlopen is, dan kunt u deze bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze medicatie op de juiste wijze vernietigd wordt. 

Let op:

  • graag u privacy gegevens , dus het etiket uit doosjes halen.
  • losse spuiten en/of naalden in een naaldencontainer aan bieden.
  • brengt u de medicatie terug omdat u er niet tegen kunt? Meld dit dan aan één van onze medewerkers, zodat wij het in de computer kunnen verwerken.